Upoznajte nase apartmane

Najpre, ispred nase male privatne firme Apartmani Beograd, sa dugom tradicijom i dobrom reputacijom u poslu za izdavanje smestaja, zelimo da vas upoznamo sa osnovnim uslovima i pravilima koja vaze za izdavanje, odnosno iznajmljivanje nasih apartmana.

Apartmane mozete rezervisati na vise nacina - popunjavanjem formulara na nasem web-sajtu, ili slanjem emaila na nasu email-adresu, kao i telefonom na jedan od nasih brojeva u Beogradu koji su objavljeni na strani za kontakt.

Kad dobijete potvrdjenu rezervaciju za odredjeni termin, odabrani apartman bice spreman za vas. Mozete poceti sa koriscenjem apartmana od 14 h prvog dana.

Prilikom odlaska, poslednjeg dana boravka, apartman treba napustiti i kljuceve predati do 12 casova (podne) da bi se prostor sredio i pripremio za naredne goste.

Apartman je za veme vaseg boravka iskljucivo vas i vi se starate o svojim stvarima, kao i predmetima i opremi koji se nalaze u apartmanu koji koristite.

Gost je takodje obavezan da inventar, namestaj i drugu opremu koristi sa paznjom dobrog domacina, kako se ne bi prouzrokovala nepotrebna i nezeljena ostecenja ili kvarovi usled nepaznje ili nepravilnim rukovanjem.
Ukoliko se dogodi neki kvar na bilo kom uredjaju u samom apartmanu, bilo zbog nepravline upotrebe ili usled neke vise sile, gost ce o tome odmah obavestiti vlasnika kako bi se kvar otklonio u najkracem roku i objekat doveo u normalnu funkcionalnost za koriscenje.

O svim drugim pitanjima vezanim za izdavanje apartmana, mozete se dogovoriti direktno sa vlasnikom, telefonom u svako doba.

Procitajte jos informacija u vezi sa uslovima za izdavanje apartmana, Beograd ovde

Izaberite smestaj:

apartmani beograd smestaj, gost

Apartmani Beograd smestaj

Sta treba znati kada trazite dobro mesto za kratkorocno izdavanje u Beogradu? Apartmani Beograd ili Beograd hoteli? Izdavanje na dan.

Zasto su apartmani u Beogradu bolje resenje nego hoteli Beograd? Saznajte ovde:

vise...

Beograd smestaj

Kako odabrati najbolje mesto za kratkorocni boravak u centru grada? Hoteli Beograd ili ipak apartmani Beograd, privatnih vlasnika?
Pre nego sto dodjete u Beograd, potrazite i odaberite apartman za smestaj prema sopstvenim zeljama, navikama i mogucnostima.

vise...

beograd smestaj sl.1

Apartmani Beograd - Saveti

Na sta treba obratiti paznju prilikom pretrazivanja interneta za pojmove: Beograd smestaj ili apartmani Beograd?
Mi radimo za vas a nasi smstajni kapaciteti u centru spremni su u svako doba.

vise...

 

Apartmani - Beograd, smestaj

Kako naci kvalitetan a jeftin apartman za kraci boravak u Beogradu? Nasa firma sa visegodisnjom uspesnom tradicijom, ima najbolju ponudu za smestaj. Apartmani Beograd smestaj na dan, na kraci ili duzi rok, u samom srcu grada. Povoljni apartmani u centru Beograda za vas lep i udoban smestaj. I, sto je najvaznije, najpovoljniji apartmani u Beogradu. Preporucujemo vam zaista odlican izbor za Beograd. Ocekujemo vasu cenjenu posetu nasoj firmi za smestaj Beograd, i nasem gostoljubivom gradu. Dobro dosli u Beograd, 'grad otvorenog srca'! Sa zadovoljstvom ocekujemo vas dolazak. Vasi - Beogradski apartmani, smestaj za izdavanje.


Home     Cene apartmana     Uslovi koriscenja     Misljenja     Polisa privatnosti     Kontakt