Apartmani Beograd, Opis - Apartman04

Jeftini Apartmani Beograd za izdavanje - Apartman04, ulica Skender-Begova

Apartman04 sacinjavaju dve spavace sobe sa velikim francuskim krevetima. U svakoj od soba nalazi se kablovska TV sa kablovskim internet prikljuckom. Apartman ima kuhinju sa trpezarijom kao i tus-kupatilo. Površina apartmana04 iznosi 55 m².

Apartmani Beograd - Apartman04, nalazi se u centru starog dela Beograda, u Skenderbegovoj ulici. U blizini apartmana04 je kalemegdanski park sa kalemegdanskom tvrdjavom. U tom delu grada su i poznati veliki shopping centri, narocito u Knez Mihajlovoj ulici koja je i pesacka zona. Nedaleko do apartmana04 nalazi se i Skadarlija, stari boemski kvart sa nizom cuvenih kafana koji datiraju iz 19. veka i koje su bile, a i danas su, steciste pisaca, umetnika, novinara i ostalnog sveta koji voli boemski duh.

Apartman04 je na zaista atraktivnoj lokaciji sto se lako moze videti ako pogledate mapu Beograda. Od apartmana04 sve je blizu - i Kalemegdan, i Skadarlija, ulica Strahinjića Bana sa mnostvom kafica (u beogradskom zargonu poznata i kao 'silikonska dolina'), Trg Republike i Knez Mihajlova ulica, pozorista, muzeji, galerije.

Rezervisite ovaj apartman odmah, klikom ovde

 

Apartmani Beograd, smestaj Apartman04 - Slike

apartmanibeograd_pobednik

Smestaj, Beograd

Sta treba da znate ako trazite lepo, udobno i povoljno mesto za privremeno stanovanje, bilo da su hoteli Beograd ili smestaj Beograd u pitanju?
Pogledajte stranicu Iznajmljivanje u Beogradu.

Zasto su apartmani Beograd na dan, bolje resenje nego smestaj Beograd u hotelima?

Saznajte ovde vise...

Izdavanje apartmana

Kako odabrati najbolje mesto za stanovanje u toku vase posete Beogradu, na kraci ili duzi rok? Apartmani Beograd ili hoteli Beograd?

Pronadjite i odaberite smestaj, Beograd, po sopstvenoj meri, zeljama i mogucnostima - apartmani Beograd vas ocekuju i rade tokom cele godine.

vise...

apartmanibeograd_toranj

Apartmani, smestaj - Saveti

Sta treba znati i na sta treba obratiti paznju prilikom pretrazivanja interneta kada trazite: apartmani Beograd ili izdavanje u Beogradu?

vise...

Beograd vas ocekuje

Dobro dosli! Nasi apartmani, smestaj u centru grada, rade za vas tokom cele godine.