Odgovori na najcesce trazene teme


Kako da rezervisem smeštaj Beograd koji zelim?
Jednostavno. Posaljete nam e-mail sa vasim podacima: Ime, prezime, broj telefona, datum dolaska i odlaska, dodatne zahteve ako ih ima. Vasa rezervacija za smeštaj bice vazeca tek kada dobijete potvrdan odgovor od nase firme, Apartmani Beograd. Rezervaciju smeštaja mozete obaviti i telefonom, pozivom na neki od nasih brojeva (videti na strani Kontakt).

Da li je moja rezervacija vazi ako nisam dobio odgovor od Apartmani Beograd?
Vasa rezervacija za smeštaj ne vazi dok ne dobijete potvrdan odgovor putem e-maila od nas. Ako rezervaciju vrsite telefonom, takodje je obavezno da primite potvrdu rezervacije putem e-maila. Kad dobijete nas odgovor vasa rezervacija je osigurana za dogovoreni period.

Da li moram da uplatim avans prilikom rezervacije?
Avans za smeštaj moze se ugovoriti ili ne, dogovorom sa vlasnikom prilikom rezervisanja. Ako se avans dogovori i uplati, u slucaju otkazivanja avans se ne vraca. Uplata avansa se vrsiti u gotovini, postanskom uputnicom (za gradjane Srbije), Western Unionom ili drugim prihvatljivim nacinom, u dogovoru sa vlasnikom.

Da li se pre mog dolaska moze desiti neka nepredvidjena okolnost zbog koje ne mogu koristiti rezervisan smešta?
Ako se eventualno dogode nepredvidene okolnosti zbog kojih nismo u mogucnosti da vam obezbedimo potvrdjeni apartman (visa sila), potrudicemo se da vam obezbedimo po kvalitetu isti ili bolji apartman u nasem drugom objektu a vi nemate nikakvih dodatnih troskova jer zakup ili avans koji ste platili (ili je dogovoren) pokriva troskove za vase stanovanje u zamenjenom apartmanu u Beogradu. U slucaju da nismo u mogucnosti da vam obezbedimo zamenu za ugovoreni apartman ili smo prisiljeni da otkazemo potvrdjeni smeštaj usled razloga na koji mi nemamo nikakvog uticaja (visa sila), iznos koji (ako) ste vec uplatili bice vam vracen u celosti i u tom slucaju Apartmani Beograd nece imati nikakvih daljih obaveza.

Da li mogu da otkazem rezervisan apartman?
Ako iz bilo kog razloga morate da otkazete rezervisan apartman, molimo vas da to uradite blagovremeno, cim saznate da vam apartmani nisu potrebni. Molimo vas takodje da rezervaciju otkazete isključivo telefonskim pozivom ili SMS porukom na +381 64 42 999 44. Uplacena akontacija se ne vraca, osim ako nije drugacije dogovoreno.

Ukoliko skratim vreme boravka u apartmanu, da li cu dobiti povracaj dela novca?
U slucaju ranijeg odlaska gosta iz smeštaja, obzirom da je placanje za apartman izvrseno unapred, nase je pravo da zadrzimo celokupnu naplacenu sumu, ukoliko ne nadjemo zamenu za popunu apartmana za isti ili duzi period.

Da li postoji placanje boravisne takse?
Boravisna taksa je obavezna prema vazecim propisima, kosta 131 RSD po osobi za svaki dan boravka i nije ukljucena u cenu za vas smeštaj Beograd. Boravisna taksa se ne placa za decu do sedam godina, za decu od 7 do 15 godina placa se 50% manja.

Sta je sve obuhvaceno cenom za smeštaj u Apartmani Beograd?
Cena zakupa smeštaja (apartmani), ukljucuje: - boravak u apartmanu - ciscenje stana i to: pre i posle vaseg boravka, i jednom nedeljno, ako boravak traje duze od 7 dana. - rezijski troskovi (struja, voda, smece), - telefon za lokalne pozive, - koriscenje internet veze - kablovski TV program.

Kada se vrsi placanje i kako?
Placanje se vrsi prilikom preuzimanja kljuceva, osobi koja vam preda kljuceve i koja sa vama potpisuje ugovor o zakupu.

Da li mogu da platim zakup apartmana na kraju boravka?
Placanje zakupa vrsi se uvek i ISKLJUCIVO unapred, prilikom preuzimanja kljuceva. Moguce je i placanje u delovima, ali uvek unapred za naredne dane zakupa.

Kada mogu da pocnem koriscenje apartmana?
U smeštaj se moze stupiti posle 14 casova. Ako je apartman prethodnog dana bio prazan ili ako gosti koji ga koriste odlaze ranije, moguc je ulazak u objekat i pre 14 časova. O mogucnostima za raniji ulazak i koriscenje najbolje je da se raspitate pred sam pocetak boravka.

Od koga dobijam kljuceve?
Na adresi na koj se nalaze ugovoreni apartmani u Beogradu sacekace vas vlasnik koji ce vas uvesti, potpisati sa vama ugovor o smestaju, izvrsiti naplatu, predati vam kljuceve apartmana i pokazati apartman.

Mogu li da pocnem koriscenje kasnije, npr. posle 20 casova?
Vi ste nas cenjeni gost i dobrodosli ste u bilo koje doba dana ili noći. Pocetak koriscenja apartmana moguc je od 0-24 h, s tim sto se posle 20 i pre 08 casova posebno tarifira.

Da li zakupljen apartman mogu da koristim sa drugim osobama, prijateljima?
U apartmanu ste, za razliku od hotela, Vi domacin i mozete nesmetano primati dnevne i nocne posete (uobicajeno, do 23 h). Medjutim, posto se apartmani izdaju prema broju osoba, nocenje je dozvoljeno samo osobama koje su navedene prilikom rezervacije i sklapanja ugovora sa predstavnikom Apartmani Beograd.

Kada treba da napustim apartman?
Apatmani se izdaju po principu dnevnog najma i moraju se napustiti do 12:00 casova na dan odlaska, izuzev ako je ugovorom drugacije ugovoreno.
Zadrzavanje apartmana posle 12:00 casova smatra se zapocetim sledecim danom koriscenja i uzrokuje naplatu za sledeci dan.

Vazno!
- Gosti su su duzni da cuvaju stan, inventar i instalacije. Svaka napravljena steta mora biri nadoknadjena.
- Nije dozvoljeno praviti buku, galamu i remetiti javni red i mir, a narocito u periodu od 14 do 17 casova i od 22 do 08 sati.
- U apartmanima je moguce neometano primati posetioce, ukoliko se drze kućnog reda.
- Vlasnik ima pravo da u slucajevima nepridrzavanja kucnog reda takvom gostu/gostima otkaze dalje koriscenje apartmana i da ga proglasi nepozeljnim.
- Svaku neispravnost, nepravilnost, problem ili primedbu prijavite vlasniku telefonom +381 64 42 999 44.

 

smestaj beograd, pobednik

Smestite se u Beogradu

Sta treba da znate ako trazite smeštaj, Beograd? Hoteli Beograd ili apartmani Beograd? Apartmani Beograd, centar.

Zasto su apartmani u Beogradu mnogo bolje resenje nego hoteli u Beogradu ili hotelski smeštaj, Beograd? Saznajte ovde

vise...

Apartmani Beograd, kako?

Kako odabrati najbolji smeštaj Beograd? Apartmani Beograd ili hoteli Beograd?

Pronadjite i odaberite smeštaj, Beograd, po svojoj meri. Apartmani u Beogradu su uvek spremni za vas.

vise...

apartmani, toranj

Apartmani - Saveti

Sta treba znati i na sta treba obratiti paznju prilikom pretrazivanja interneta za: apartmani Beograd ili smeštaj Beograd?

vise...

 


 beograd, belgradeapartments.rs

Apartman Beograd

Zasto apartmani Beograd? Zato sto su Beograd apartmani udobni i jeftini. Za turiste nasa ponuda apartmana Beograd je idealna jer daje najbolji odnos kvalitet-cena u Beogradu. Apartmani Beograd je jedna od najstarijih firmi za dobar smeštaj turista. Proverite, mi dajemo visok kvalitet uz niske cene. Kad dodjete u Beograd, mi vas ocekujemo. A pre nego sto krenete za Beograd javite nam se za rezervaciju. Mi radimo tokom cele godine i za vas smo uvek slobodni. Dobro dosli u Beograd. Neka vam Beograd i vas boravak u Beogradu ostave lepe utiske. I da ponovo dodjete u Beograd i u nasu firmu, Beograd apartmani.