Apartmani Beograd, Opis - Apartman01

Jeftini apartmani u Beogradu - Apartman01, smestaj za izdavanje na dan, nalazi se u centru Beograda, na teritoriji opsine Vracar, u Goldsvortijevoj ulici. U okolini apartmana01 nalaze se dva poznata parka: park kod Vukovog spomenika i Tasmajdanski park. Apartman01 je smesten u srcu Beograda. Najduza ulica u Beogradu, Bulevar Kralja Aleksandra samo je 50-ak m udaljena od apartmana01. 'Bulevar', kako beogradjani skraceno nazivaju ovu ulicu, od davnina je najpoznatija trgovacka, ili modernim recnikom receno, shopping ulica u Beogradu. U blizini apartmana01 takodje se nalazi i cuveni Hram Svetog Save, najveca pravoslavna crkva na Balkanu.
Kada je snabdevanje u pitanju, u neposrednoj blizini apartmana 01 su brojne prodavnice hrane i pica, popularni marketi i mini-marketi, zatim niz vecih prodavnica sa samousluzivanjem, kao i najveca otvorena zelena pijaca u Beogradu - Kalenic pijaca koja je udaljena samo oko 200 m od apartmana01. Za goste koji dolaze svojim kolima od znacaja je podatak da je javna parking-garaza na pocetku Kalenic pijace, svega 150 m daleko od mesta na kojem su apartmani, odnosno vas smestaj, Beograd.

Apartmani u Beogradu za izdavanje - Apartman01 ima prostranih 120m² povrsine i moze da pruzi udoban smestaj u Beogradu za do 6 osoba. Apartman01 je savremeno uredjen i opremljen svim neophodnim i uobicajenim uredjajima i tehnikom. Sastoji se iz tri spavaće sobe i dva kupatila. Apartman01 u prizemlju ima salon sa kablovskom TV, kablovski internet brzog protoka, kuhinju sa barom, trpezariju, tus-kupatilo kao i balkon-terasu sa koje se pruza pogled na baštu i zelenilo. Apartman01 ima i galeriju na kojoj su smestene tri spavace sobe - jedna jednokrevetna i dve dvokrevetne, kao i kupatilo opremljeno modernom djakuzi kadom. Dvokrevetne sobe imaju francuski lezaj, ugradjene americke plakare sa ogledalima, i kablovsku TV. Jednokrevetna soba ima krevet, radni sto i koznu fotelju. Apartman01 je opremljen klima uredjajima a pogodan je za smestaj 5+1 osoba

 

Rezervisite ovaj apartman odmah, klikom ovde

 

Beograd, Apartman01 - Slike

apartmanibeograd-1 apartmanibeograd-1a apartmanibeograd-1b apartmanibeograd-1c apartmanibeograd-1d
apartmanibeograd-1f smestaj-beograd-1g smestaj-beograd-1e smestaj-beograd-1h smestaj-beograd-1i
apartmanibeograd-1j apartmanibeograd-1k smestaj-beograd-1m
apartmanibeograd_pobednik

Apartmani Beograd, kako?

Sta treba da znate ako trazite smestaj Beograd apartmani, bilo da su hoteli Beograd ili apartmani Beograd u pitanju?
Pogledajte stranicu Smestaj Beograd.

Zasto su apartmani Beograd bolje resenje nego hoteli ili hotelski smestaj, Beograd?

Saznajte ovde vise...

Smestaj

Kako odabrati najbolje mesto? Apartmani Beograd ili hoteli za smestaj, Beograd

Pronadjite i odaberite stan po sopstvenoj meri - smestaj Beograd vas ocekuje.

vise...

apartmanibeograd_toranj

Apartmani Beograd - Saveti

Sta treba znati i na sta treba obratiti paznju prilikom pretrazivanja interneta za: apartmani beograd ili smestaj beograd?

vise...

Apartmani Beograd na dan

Apartmani Beograd - povoljni apartmani za smestaj, Beograd, na pet lokacija u centru.